Nieuwe patiënt

Nieuwe patiënten kunnen zich niet inschrijven  maar aanmelden via deze site. Inschrijvingen gebeuren in de praktijk. Hiervoor belt u naar Tandartsencentrum Osdorppplein (tel. 020 – 6104611) om een eerste consult af te spreken. Bij deze eerste consult zal de inschrijving plaatsvinden, er wordt ook in de mond gekeken en  röntgenfoto`s gemaakt. Hierna zal besproken worden wat er aan de hand is en wat het plan is.

Wat heeft u nodig bij het eerste consult?
Wij vragen van u het zogenaamde anamnese formulier  volledig in te vullen en te ondertekenen. Dit formulier  moet samen met een geldig legitimatiebewijs en het pasje van de zorgverzekeraar meegenomen worden naar de eerste afspraak. Zonder deze drie dingen kan het eerste consult niet plaatsvinden.

* Het anamnese formulier is een weegaven van (de geschiedenis van) uw gezondheid. Een zorgverlener dient rekening te houden met bepaalde behandelingen en eventuele interacties tussen medicijnen. Deze gegevens worden uiterst vertrouwelijk behandeld en niet zonder legitieme reden doorgespeeld aan derden.